Pembelian Ebook Strategi Rahsia Kuasai Bahasa Inggeris

Lakukan dua langkah mudah berikut:

Langkah 1: Buat pembayaran

Sila login ke akaun Maybank2u / CiMBClicks / Bankislam anda dan lakukan "Fund transfer" ke salah satu akaun bank di bawah sebanyak RM 40

atau

Buat bayaran RM 40 melalui ATM Transfer / Mesin Cash Deposit / Bank Deposit ke salah satu akaun di bawah:1) MAYBANK

Nama       : Abdul Hafiz Bin Lidin
No Akaun : 5580 6050 4275
Email        : abdulhafizlidin [at] gmail.com


2) CIMB BANK

Nama       :
Abdul Hafiz Bin Lidin
No Akaun : 0801 0000 4182 04
Email        : abdulhafizlidin [at] gmail.com

3) BANK ISLAM

        Nama       :
Abdul Hafiz Bin Lidin
        No Akaun : 1417 1020 0743 58
        Email        : abdulhafizlidin [at] gmail.com

4) PAYPAL

*Gantikan [at] dengan @
**Anda boleh gunakan kad kredit jika tidak mempunyai tunai iaitu dengan menggunakan Paypal. Hanya perlu klik pada button Buy Now di atas dan anda akan dibawa ke laman pembayaran Paypal.

------------------------------------------------------------------------

 

Langkah 2: Isi Borang Pesanan

Selepas bayaran dilakukan, sila isi Borang Pengesahan Bayaran berikut. Saya akan menyemak bayaran anda terlebih dahulu dan link download ebook akan dihantar ke email anda dalam tempoh 48jam selepas bayaran anda disahkan.

PENTING: Sila isi borang dengan teliti. Pastikan anda memasukkan butiran yang tepat terutamanya alamat email. Jika menggunakan Yahoo, pastikan ianya yahoo.com atau yahoo.com.my atau yahoo.co.uk dan sebagainya. Ini bagi memastikan link download ebook berjaya dihantar ke email anda.

Anda juga disyorkan untuk TIDAK menggunakan email pejabat/jabatan anda bekerja sebaliknya menggunakan email peribadi seperti Gmail, Yahoo dan sebagainya. Ini bagi mengelakkan sebarang kesulitan penghantaran link download ebook kepada anda.Isi Borang Pengesahan Bayaran

Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

 
Nama Penuh Anda
:
*
Alamat Email Anda
:
*
No.Telefon Anda
:
*
Produk & Pembayaran
:
*
Kaedah Pembayaran
:
*
Tarikh Pembayaran
:
*
Masa Pembayaran
:
*
Bukti Transaksi Pembayaran
:
*

Sila copy & paste maklumat transaksi pembayaran anda di ruangan yang disediakan jika anda menggunakan Maybank2u/CimbClicks/BankIslam atau lain-lain bayaran secara online.

Jika anda menggunakan ATM Deposit/ATM Transfer, sila masukkan maklumat masa transaksi, nombor reference tarikh serta lokasi ATM.

AMARAN!

Jangan melakukan SPAM terhadap Borang ini. Kami dapat mengetahui lokasi anda dari IP Address anda yang terkirim ke email kami. Tindakan tegas akan diambil sekiranya anda melakukan SPAM.

 

  

HAFIZ LIDIN ENTERPRISE (IP0390543-A)