Produk

Ketahui Rahsia Kuasai Bahasa Inggeris

“Praktikal, Bermotivasi dan Berkesan”

Sila layari;

www.bahasainggeris.com

23 Responses to Produk

  1. Mohd Kashfi b. Mohd Jailani says:

    Saya berminat dengan buku ini. Bolehkah buku ini diprint atau hanya dibaca dalam internet sahaja. Saya harap boleh dapat harga diskaun. Saya akan bankink kan bayarannya dalam bank saudara. tq.

  2. noorbaizura binti mohd noor says:

    salam… saya tertarik untuk mengetahui isi dan rahsia menguasai bahasa inggeris… di mana boleh saya dapatkan buku ni ek? dpt diskaun x? thanx..

  3. hafizlidin says:

    buku ini diterbitkan dalam bentul digital dan anda boleh dapatkan secara online. buat pindahan bayaran sebanyak RM 40 ke salah satu akaun saya dan isi borang pengesahan bayaran. ebook akan dihantar ke email anda sejurus selepas bayaran anda disahkan. layari http://www.bahasainggeris.com/order.html

    terima kasih.

  4. anie_skut87 says:

    salam, bro.hafiz.. ebook ni masih ada lagi kan? nak beli juga..

    terima kasih atas perkongsian… sekarang nie dah yakin untuk speaking ngan kawan2 cume ngan public masih takut2… banyak gak saye beljar dari blog dan emel yang bro.hafizlidin bagi..tenQ

  5. bebby says:

    saya bebby. saya memang xtau nak cakap dalam bahasa inggris. teringin gak nak ckp seperti kawan2 saya yang fasih dalam bahasa inggeris…..pemahaman pun kurang..kalau org cakap saya cuma anggup…tapi apa pun xtau…..tolong bantu saya…untuk fasih dalam bahasa inggeris

  6. Arina says:

    Salam. Terbitan dalam bentuk digital jer ker ada? Bila nak buat buku? Mudah nak dirujuk, nak dibaca, dimana sahaja boleh dibawa. Kalu digital, kos print lagi.. Tambah-tambah kalau takde pc kat rumah, tak semua orang berkemapuan nak miliki yang digital..

  7. hafizlidin says:

    Maaf, setakat ini ia hanya boleh didapati dalam bentuk digital. Walaubagimanapun, saya akan mempertimbangkan cadangan anda di masa hadapan.
    Terima kasih.

  8. hafizlidin says:

    bebby > biasakan mendengar perbualan dalam bahasa Inggeris dan praktikkan. untuk maklumat lanjut layari http://www.bahasainggeris.com

  9. nizam says:

    hafiz harap dapat menghasilkan e book ramai kawan2 kita ingin belajar dan dapat memafaatkan ebook yg awak hasilkan

  10. nizam says:

    salam hafiz saya syorkan ebook awak ni di bukukan jadi blh kawan2 kita membawa rujukan ke sana ke mari untuk pembelajaran

  11. hafizlidin says:

    Untuk membaca testimoni terbaharu pembeli ebook Strategi Rahsia Kuasai Bahasa Inggeris, sila layari -> http://writer-4-hire.net/2010/05/produk-terbaik/rahsia-kuasai-bahasa-inggeris-dengan-mudah/

  12. Dila says:

    Salam En. Hafiz,

    terima kasih kerana kerana linkback testimonial itu ke blog writer-4-hire. saya harap ramai rakan-rakan di sini ambil iktibar dari pengalaman saya yang telah pun mempraktikkan kaedah yang En. Hafiz kongsikan dalam ebook beliau. Ia memang terbukti berkesan asalkan ada kemahuan yang kuat untuk berjaya! good luck!

  13. hafizlidin says:

    Dila > Terima kasih kembali & tahniah diucapkan :)

  14. Putri says:

    Belum dibukukan lagi kah? Saya berminat tapi nak versi buku bukan ebook..Buku boleh bawa kemana2 dan boleh kongsi ngan kengkawan tuk rujukan sama2…Harap sgt di bukukan…

  15. Dayah says:

    slm..masih ada x bku ni?nk beli jgk

  16. Dayah says:

    sory mksd sy ebook..n brpa hrga tkini?

  17. hafizlidin says:

    Ya, masih ada. Harga terkini ialah RM 40. Layari http://www.bahasainggeris.com

  18. wan zaid says:

    akhirnye link utk mendownload ebook en.hafiz sudah saye terime dan saye pn telah mendownload ebook tersebut…terima kasih en.hafiz

  19. massita says:

    Salam.saya chat walafiat.saya hrp en.hafiz pn begitu.nk tanya adakah ebook ni yang latest @ ada panambaikan dari masa ke masa.sbb saya baru gak layari website ni..mungkin saya agak ketinggalan ckit.lagipun buku ni x da jual d mana2 & kena bayar secara online.adakah penerangan & isi kandungannya ringkas @ terlalu formal.tq

  20. md.amin says:

    salam.buku ebook ni msih dijual ke ?

  21. Umiefaathir says:

    Salam, En. Hafiz is this e-book still available? I’m interested to have it…Your explanation is very impressive.

  22. hafizlidin says:

    Umiefaathir > Yes, it’s still avaialble. If you are interested, please follow the directions on the order page. Kindly visit to http://bahasainggeris.com/order.html

    TQ

  23. farhana says:

    salam En. Hafiz,
    macamana e-book ini dapat membantu seseorang itu untuk menguasai Bahasa Inggeris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>